Menü NİĞDE GÜNAYDIN GAZETESİ
Tarih: 21.07.2022 11:05
Başkan Özdemir'den Basın Bayramı Mesajı

Başkan Özdemir'den Basın Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özgür basının demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu ifade eden Başkan Özdemir yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 "24 Temmuz tarihi basın tarihimizde önemli bir gündür. Bugün sansürün kaldırıldığı ve basınımızın üzerinden prangaların çıkarıldığı bir gündür. Bugün vesilesi ile yaptığımız çalışmaların halka duyurulmasında büyük emekleri olan basın mensubu arkadaşlarımıza belediyemiz adına teşekkür ediyorum. 

Basın camiamızın kıymetini sadece bir gün değil her zaman taktir etmemiz gerektiğine inanıyorum. Yaptıkları görev itibariyle çok değerli ve çok kıymetli bir hizmeti yerine getiren arkadaşlarımızın nasıl fedakârca çalıştıkları gerçekten ortadadır. Basınımızın değerli çalışanları mesai gözetmeksizin yaptıkları çalışmalarla her türlü takdiri hak ediyorlar.

Doğru ve ilkeli çalışmaları ile halkımızın enformasyon ihtiyacını karşılayan, yöneticilerle halk arasında bir köprü vazifesi gören basınımızın kıymetli temsilcilerinin Basın Bayramı'nı kutluyorum.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —