Hastane bünyesinde kurulan Premedikasyon Ünitesi sayesinde, küçük hastalar ameliyata daha sakin ve huzurlu bir şekilde hazırlanıyor.
Çocuklara Özel ve Güvenli Alan
Ameliyathane içinde özel olarak tasarlanan bu ünitede çocuklar, anneleriyle birlikte beklerken güvenli bir ortamda sakinleştirici ilaçlar alıyor. Bu uygulama, hem çocukların hem de ebeveynlerinin ameliyat öncesi stresini önemli ölçüde azaltmayı hedefliyor.
Başhekim Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor, ünitenin hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu için her adımda yanlarındayız. Bu ünite, ameliyat sürecini onlar için daha kolay ve travmasız hale getirecek" dedi. Yeni ünite, Niğde'de çocuk cerrahisi alanında önemli bir iyileştirme olarak görülüyor.