Tarih: 19.04.2022 14:43

Başkan Oya Kongre Merkezi İçin İmamoğlu’nun Kapısını Çaldı

Facebook Twitter Linked-in

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ile Kemerhisar Beldesine yapacağı kongre merkezi için finansman destek arayan Başkan  Ramazan Oya bu kez de İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kapısını çaldı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar çalışmalarından  ve projelerinden bahseden Başkan Oya, ayrıca CHP Genel Başkanı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte İBB’nin metro açılışına katılarak Ekrem İmamoğlu’na başarılarının devamını diledi .

Projelerinden İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da bahseden Başkan Ramazan Oya’ya misafir perverlikleri için teşekkürlerini iletti.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi ‘‘ Niğde’ye Kemerhisar’a sevgilerimizi saygılarımızı iletiyoruz. Ramazan Oya Başkanımız güzel projelerini bahsetti. Bizler çok gururlandık. Nice başarılara diliyoruz. Her yerde olduğu gibi elbette Niğde’ye Kemerhisar’a ve Türkiye’nin her noktasına İstanbul’un katkısı olma adına bizlerde çaba gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz. Başkanımıza nice başarılar diliyoruz.’’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —