Tarih: 19.09.2022 10:38

EFENDİBEY PETROL İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediyesi eski Başkanı Faruk Akdoğan’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BP Efendibey Petrol İstasyonunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Faruk Akdoğan, hizmete sundukları istasyonda 15 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, “İstasyonumuzda şuan için 15 kardeşimiz istihdam edecek, bu sayı ilerleyen dönemde artabilir ama şuan itibariyle 15 tane çalışma arkadaşımız buradan evine ekmek götürecek. Öncelikle kazasız belasız olarak Allah bizlere burada çalışmayı nasip etsin. Bu istasyon bizim değil tüm Niğdelilerin olduğunu belirtmek istiyorum. Bugün burada açılış törenimize katılarak bizleri onurlandıran, arayarak tebriklerini ileten hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. İstasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Açılış törenine Niğde protokolünün yanı sıra, işadamları, esnaflar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından istasyonun açılış kurdelesi dualarla kesildi. Açılışın ardından katılımcılar Faruk Akdoğan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Efendibey Petrol İstasyonu, Efendibey Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No:16 adresinde Niğde halkına hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —