Tarih: 09.06.2022 09:28

“Kültür Sanat Sokağı” Sergisi açıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen KYK Kültür Sanat Sokağı Sergisi Şadırvan Parkta açıldı. Sergide, Niğde yurtlarında açılan kurslarda öğrenciler tarafından yapılan yağlı boya, taş baskı, ahşap oyma ve takı tasarım dallarında yapılan eserler beğeniye sunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, yaptığı açıklamada ‘KYK Akademi’ çalışmaları kapsamında kurs faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti. Niğde’de yurtlarda çeşitli kurslar açtıklarını ifade eden Ötgünlü, Niğde’mizde bulunan 9 yurdumuzda öğrencilerimizden isteyenler bu kurslara katıldı.  Sene sonu itibarıyla bu sergimizi gerçekleştiriyoruz. Yıl boyunca yurtlarımızda bulunan öğrencilerimiz, yağlı boya, rölyef, taş baskı, ebru, ahşap oyma. Takı tasarımı, bebek yapımı gibi birçok alanda kursa katıldılar. Öğrencilerimiz el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Bu vesile ile sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Açılışa, öğrenciler, Niğdeli katılımcılar ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Emin Vural ve Gençlik Spor Yöneticileri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —