Tarih: 16.09.2022 08:25

NİĞDE ANADOLU FK’NIN UMUDU VAR! 3-2

Facebook Twitter Linked-in

 

TFF 3 lig de mücadele eden Niğde Anadolu FK Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur maçında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraş spor ile karşı karşıya geldi. Niğde Anadolu FK Ziraat Türkiye kupasında uzatmalarda bulduğu gol ile bir üst tura yükseldi.
Niğde Anadolu FK- Kahramanmaraş spor maçından önemli dakikalar Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK deplasmanında Furkan Çetin 3. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Kahramanmaraşspor, Mehmet Küçük ’ün 5. dakikada attığı golle 2-0 öne geçti. Niğde Anadolu, FK Kahramanmaraşspor karşısında Harun Kahraman’ın 33. dakikada attığı golle skoru 1-2’ye getirdi. Maçın ilk 45 dakikasında iki takımdan da başka gol sesi çıkmaması üzerine maçın ilk yarısını Kahramanmaraş spor ’un 2-1’lik üstünlüğüyle soyunma odasına gitti.
Niğde Anadolu FK maçın ikinci 45 dakikasına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Maçın 51’nci dakikasında penaltısı verilmeyen Niğde Anadolu FK’lı futbolcular itirazda bulunsa da hakem devam kararı verdi. Maçın 56. Dakikasında Murat Kurt’un kafa gölüyle durumu Niğde Anadolu FK 2-2 Kahramanmaraş spor getirdi. 90+2 de Niğde Anadolu FK Umut Alpaslan’ın attığı golle durumu 3-2’ye getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmaması üzerine Niğde Anadolu FK kendi saha ve seyirci önünde rakibi Kahramanmaraş sporu 3-2 yenerek bir üst tura yükseldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —