Tarih: 16.05.2022 12:08

Niğde Bürokrasisi Tartışılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Niğde’nin gelişim ve kalkınmasında etkin rol oynaması beklenen, üretim ve projelerinde çalışmalarında inisiyatif planlama yapması beklenen bürokrasinin beklenenlerin altında kalması nedeniyle köklü değişime uğrayacağı konuşulmaya başlandı.

Siyasi havanın 2023 seçimleri için ısındığı bu günlerde, Niğde bürokrasisi de payını alacak. Niğde’nin son dönemlerde tartışmaların odağı haline gelen bürokraside köklü değişim beklentisi ortaya çıktı. Niğde’de uzun yıllardır koltuklarda oturan kurum müdürlerinin yenileneceği yaz döneminde, ciddi bir hareketliğin yaşanması bekleniyor. 2023 seçimlerine yönelik yapılan çalışmalardan bürokrasininde etkileneceği kaydedilirken, siyasal değişimle birlikte bürokrasiye yönelik planlamalarda yapılmaya başlanacak.

Niğde’de tartışmaların odağı haline gelen bürokraside değişik rüzgârların daha sert eseceği ifade ediliyor. Uzun yıllardır koltuklarda oturan ve halkın memnun olmadığı bürokrasinin değişimi için düğmeye basılacak. Kamu kurumlarında il müdürleri düzende yapılması planlanan değişimlerin alt kademelerde de uygulanabileceği belirtiliyor. Niğde’de yaşanması muhtemel köklü değişimden tüm kurumları etkilenecek. Eğitim, sağlık, spor, tarım başta olmak üzere birçok kuruma yönelik planlamalar yapılacağı ifade ediliyor. Niğde bürokrasisine yeni soluk ve yeni heyecan getirecek bir değişimin planlandığı öğrenilirken, değişimden kimlerin etkileneceği de şimdiden merak konusu olmaya başladı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —