Tarih: 30.06.2022 17:58

Niğde’de LÖSEV Eli Ailelere Uzandı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde’de LÖSEV Kurban Bayramında yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve hastaların ihtiyaç sahibi ailelerine kırmızı et paketi dağıttı.

Pazartesi Pazarı alanında gerçekleşen kırmızı et paketi dağıtımına, birçok hasta ve hasta yakını aile gelerek paketlerini aldılar.

Kayseri LÖSEV İrtibat Ofisi İdari İşler Sorumlusu Nihat Karadeniz, lösemi-kanser tedavisinde proteinin çok önemli bir yer kapladığı belirtti. Karadeniz açıklamasında “LÖSEV olarak kurban döneminde almış olduğumuz vekâleten kurban bağışlarını yıl boyunca ailelerimize dağıtımlarını gerçekleştiriyoruz. Bugün Niğde'de LÖSEV’e kayıtlı lösemili ve kanser hastası ailelimize dağıtımlarımızı gerçekleştirmek için buradayız. Dağıtmış olduğumuz bu paketlerin önemi tedavi sırasında almış oldukları kemoterapiden kaynaklı vücut dirençleri iyice düştüğü için protein kaynaklı beslemeleri gerekiyor. Bu sebeple bizim kurban bayramında velakaten aldığımız kurban etleri çok önemli. Ailelerimizin tedavi süresinde protein ağırlıklı beslenip daha olumlu sonuçlar almaları için. Türkiye genelinde bize kayıtlı 60 bine yakın ailemiz bulunmakta. Biz LÖSEV olarak tüm Türkiye genelinde dağıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim bu dağıtımlarda bir kotamız yok. LÖSEV olarak önceden sadece lösemili çocuklarımıza yardımlarımızı yapıyorduk. Şuanda yetişkin kanserli hastalarımıza da ulaşıyoruz ve yardımlarımızı ediyoruz. LÖSEV’in irtibat ofislerine ulaşarak bizlere ulaşım sağlayabilirler. Bizler sürekli olarak hastane ziyaretleri ve muhtar ziyaretleri yapıyoruz. Biz ailelere ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamadığımız kesimlerde var maalesef. Bizler Niğde’ye ayda bir geliyoruz hastane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. LÖSEV'e yeni kayıt olmuş ailelerimize ulaşıyoruz. Kayıt işlemlerini gerçekleştiriyoruz.” İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —