Tarih: 29.03.2021 09:50

ÖZEGEN'E ÖNEMLİ GÖREV

Facebook Twitter Linked-in

Niğde siyasetinin önemli isimlerinden biri olan ve 22, 25 ve 26. dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Oldu.

Başkan Erdoğan Özegen, yaptığı ilk açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘‘Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı seçilmemde desteklerini esirgemeyen Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan, Çok Kıymetli TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu, KOSGEB Başkanımız Hasan Basri Kurt ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum.

Birlikte görev aldığımız Yönetim Kurulu Üyelerimize muvaffakiyetler diliyorum.

Kurumumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen Yönetim Kurulu Başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi, bugünde başta KOBİ’lerimiz olmak üzere girişimcilerimizi desteklemeye devam edecek ve hep birlikte güçlü bir Türkiye için çalışacağız. Rabbim Memleketimiz ve Milletimiz için hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah.’’ Diye konuştu

Niğde Günaydın Gazetesi olarak 22, 25, ve 26. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekilimiz Erdoğan Özegen’e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —