Tarih: 21.04.2022 12:12

Rektör Uslu’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Uslu, 23 Nisan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimize ışık olacak çocuklarımıza verilmiş bir armağandır ifadelerini kullandı. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz.

Demokrasimizin sağlam temellere oturtulduğu ve Millet iradesinin egemen kılındığı 23 Nisan tarihi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” adı altında kutlanarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimize ışık olacak çocuklarımıza verilmiş bir armağandır. Bizler de her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da yine geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, daha huzurlu ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirme gayreti ile çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Meclisimizin ilk Başkanı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —