Tarih: 12.05.2025 12:33

Sağlık Sen Niğde'den Ebeler, Hemşireler ve Anneler İçin Kutlama Programı

Facebook Twitter Linked-in

Çok sayıda kadın sağlık çalışanının katıldığı etkinlikte konuşan Sağlık Sen Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan, Mayıs ayının bu anlamlı günlerini bir arada kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğan, "Bu özel günlerin ve özellikle Anneler Günü'nün öznesi olan kıymetli kadınlarımız için kadın kollarımızca organize edilen programa katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Programa katılan Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Doğan Bahadır İnan da kadın çalışanların günlerini kutlayarak sağlık hizmetinin kalitesinin personel motivasyonundan geçtiğini vurguladı. İnan, sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak için ekip olarak çalışmanın önemine değinerek, projeleri veya sorunları olan tüm personelin kapısının açık olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından kutlama pastası kesildi ve program yemek ile eğlence etkinliğiyle devam etti. Sağlık çalışanları, düzenlenen programda doyasıya eğlenme fırsatı buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —