Tarih: 08.08.2022 11:10

UMUT VE YUSUF ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR!

Facebook Twitter Linked-in

 


Niğde Pera Gold Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Sünnet Düğünü merasimine, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Günaydın Gazetesi Sahibi Cumali Adıgüzel, Niğde Haber Gazetesi Sahibi Tuncay Aytaş, Yeşil Bor Gazetesi Sahibi Kıvanç Şimşek, Niğde Gazete Sahipleri ve Basın Mensupları, MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, Bor Şoförler Odası Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Bor Bakkallar Odası Başkanı Kadir Yalçın, Bor Demirciler Odası Başkanı Ethem Bozdoğan, Bor Marangozler Odası Başkanı Kani Demirbilek, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başta aile üyeleri, akrabalar ve dostlar olmak üzere Düzgün ailesinin sevenleri, Umut ve Yusuf’un mürrüvetlerinin mutluluğunu yaşayan Düzgün ailesini yalnız bırakmadı.
Sünnet Düğünü, sünnet çocuklarının oynadıkları zeybekle salonu dolduranlardan bol bol alkış aldı. MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, çocuklara ve ailesine Kuran-ı Kerim ve Şanlı Türk Bayrağımızı hediye etti. Sünnet düğünü daha sonra orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde konukların dans etmesi ve oyun oynaması ile devam etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —