Tarih: 17.05.2022 10:12

VALİ ŞİMŞEK’TEN NGC’YE VEDA ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Sivas Valiliği görevine atanan Vali Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu. 
Ziyaretten Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, tüm cemiyet üyeleri ve Niğde yerel basını adına Vali Dr. Yılmaz Şimşek’e Niğde’ye yaptığı hizmetlerden ve yerel basına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti. 
Vali Dr. Yılmaz Şimşek ise ziyarette yaptığı açıklamasında, göreve geldiği günden bu yana Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin ve Niğde basının desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade ederek, “Yaklaşık 5 yıl boyunca Niğde’de görev yaptık. 
Değerli basın mensuplarımız bu süreçte her zaman vatandaşımızın gözü, kulağı ve sesi olarak ilimizde gözlemledikleri sorunları ve çözüm önerilerini bize ilettiler. Bizler de bu sorunların çözümü için tüm kurumlarımızla birlikte gayret gösterdik. Görev yaptığımız süre boyunca her zaman vatandaşımıza devletimizin şefkatini hissettirmeye çalıştık. 
Niğde’de gerçekten seviyeli ve kaliteli bir basın anlayışı var, Niğde basını her zaman devletten, milletten yana tavır almış Niğde’mizin tanıtımı ve gelişmesi noktasında başarılı çalışmalara imza atmıştır. Ben sizin aracılığınızla ilimizin daha da yaşanabilir bir il olması için yaptığımız çalışmalarda bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —