Yerel basına SGK darbesi
Başkan Gülebak, SGK, gayrimenkul satışlarının yerel gazetelerde ilan edilmesine ilişkin muhammen bedel sınırını, 2 milyon 500 bin TL'den 10 milyon TL'ye çıkarmasına tepki gösterdi.
Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, SGK, gayrimenkul satışlarının yerel gazetelerde ilan edilmesine ilişkin muhammen bedel sınırını, 2 milyon 500 bin TL'den 10 milyon TL'ye çıkarmasına tepki gösterdi.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç tarafından imzalanan karar ile gayrimenkul satışlarının yerel gazetelerde ilan edilmesine ilişkin muhammen bedel sınırını, 2 milyon 500 bin TL'den 10 milyon TL'ye çıkarıldı.
Karar ile birlikte yerel gazeteler bu resmi ilan türünden de mahrum kalacak. Alınan karara Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Tahir Gülebak, tepki gösterdi.
Başkan Gülebak, bu kararın basın için özellikle yerel gazeteler için ağır bir karar olduğunu vurgulayarak yanlış karardan bir an önce dönülmesi gerektiğini belirtti.
“KABUL EDİLEMEZ”
Alınan karar tepki gösteren Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak,
“ Bu karar kabul edilecek bir karar değildir. Basın camiasını zor durumda bırakacak bu kararı kabul etmiyoruz. Bu alınan karardan bir an önce dönülmesi çağrısında bulunuyoruz. Alınan kararlar ile basın kuruluşlarına kısıtlama getiriliyor. Biz Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman yerel basının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu alınan kararın iptal edilmesi için de gerekli yerlere itirazlarımızı gerçekleştireceğiz.”
Niğde’de Bayramda Binlerce Personel Görevde
Vali Akmeşe Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Niğde’de İlahi Konseriyle Manevi Yolculuk
Memurlara Bayram İkramiyesi Çağrısı
Niğde’de Gıda Denetimleri Ramazan Öncesi Yoğunlaştırıldı
Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Yükleniyor


