Geçtiğimiz gün itibarıyla kasabada bulunan 4 metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi. Belediye yetkilileri, yıkım çalışmalarının belirlenen program dahilinde sırasıyla devam edeceğini bildirdi. "Her şey temiz ve güzel bir BAHÇELİ için..." sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, yıkım esnasında sulama yapılarak toz oluşumunun önüne geçilmesi hedeflendi.
Bahçeli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, metruk binaların hem görüntü kirliliği oluşturduğu hem de güvenlik sorunlarına yol açtığı belirtilerek, bu yapıların yıkılmasıyla kasabanın daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşacağı ifade edildi. Vatandaşların da memnuniyetle karşıladığı yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.