CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Saldırı: Niğde'den Sert Tepkiler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder'i anma töreni için gittiği Atatürk Kültür Merkezi'nde uğradığı saldırı, Niğde'deki CHP teşkilatından sert tepkilerle karşılandı.
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, saldırıyı "alçakça ve kalleşçe" olarak nitelendirerek şiddetle kınadı ve Genel Başkan Özel'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Gürer, "Bu saldırılar iktidar yürüyüşümüzü durduramayacaktır" ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, saldırının "halkın iradesine, demokrasiye ve siyasetin onuruna yönelmiş açık bir alçaklık" olduğunu vurguladı. Adem, saldırının Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen odakların provokasyonu olduğunu belirterek, "Korku siyasetinin bu örneği, halkın değişim talebini durduramayacaktır. Geri adım yok!" dedi. Adem ayrıca, saldırının faillerinin ve arkasındaki karanlık yapıların derhal açığa çıkarılmasını ve yargı önünde hesap vermelerini talep etti.
CHP Niğde İl Başkanı Bünyamin Kıvrakdal, saldırıyı kınayarak, "Hiçbir saldırı bizi yıldıramaz, yolumuzdan döndüremez. Korkmuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in sonuna kadar yanındayız. Korkusuzca mücadeleye devam edeceğiz. Haklıyız, biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.
CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen de saldırıya sert tepki göstererek, "Sizin Allah belanızı versin. Genel Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. O bizim göz bebeğimizdir. Bizi güçlendirirsiniz. Özgür Başkanım gücünü halktan alır" dedi.
Niğde'deki CHP teşkilatı, saldırıyı demokrasiye ve halkın iradesine yapılmış bir saldırı olarak değerlendirirken, Genel Başkan Özgür Özel'e desteklerini ve dayanışmalarını açıkça ifade ettiler.
Öte yandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sırrı Süreyya Önder’in cenazesi çıkışında fiziki saldırıda bulunan S.T.’nin, 2004 yılında Hatay’da iki çocuğunu öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Özgür Özel'nin 2019 yılındaki Niğde ziyaretinden…


Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Desteği
Sedat Çağlar’dan 9. Kitap: “Mübadelenin İki Tarafı”
Kızıltan’dan Sürücülere Plaka Uyarısı
İnan: Türkiye Güçlü Liderlikle Yoluna Devam Ediyor
Ulukışla’lı Emir Güngör Okul Sporlarında Büyük Başarı Elde Etti
Tarih 800 Yıllık Camide Yaşıyor
Milli Kayakçı Ebru Tuncer’den Niğde’ye Çifte Gurur
Aladağlar’da Kaçak Avcılığa Ağır Ceza
Niğde Halk Eğitimi Merkezi Erasmus+ Projesiyle Uluslararası Arenada
Niğde’de Kadınlara Ücretsiz Hukuki Destek Dönemi Başladı
Forkliftle Önyargıları Kaldırdı
Yükleniyor


