KUMLUCA MAHALLE OLAMADI
Yaklaşan seçimler öncesinde gazetemizi ziyaret eden Kumluca Mahallesi muhtar adayı Bülent Baydoğan projelerini anlattı.
Kumluca Mahallesi muhtar adayı Bülent Baydoğan, muhtarlık müessesesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi kadar geçmişe sahip olduğunu, bugün yerel yönetimlerin temel taşının muhtarlıkların oluşturduğunu belirtti. Baydoğan, halka ilk elden hizmetin muhtarlar marifetiyle ulaştığını ifade etti.
Baydoğan Kumluca Mahallesinin yerleşim olarak merkezi belediye yönetimine yakın bir geçmişte katıldığını ve maalesef henüz bir kurumsal mahalle kimliği kazanamadığını belirtti.
YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Baydoğan, "Göreve gelir gelmez bununla ilgili tedbirleri alacaklarını, mahalle olarak alt ve üst yapısal eksiklikleri bildiklerini bunun için belediye ve diğer resmi kurumlar nezdinde her türlü girişimi yapıp takipçisi olacağız.
Bu noktada hemen bir "KUMLUCA MAHALLESİ YARDIMLAŞMA, KALKINMA VE YAŞATMA DERNEĞİ "kurarak mahalle sakinlerimizi de sürece katmak suretiyle büyüklerimizin tecrübe, gençlerimizin de yenilikçi taleplerini kendimize yol arkadaşı kılacağız."
GÖZÜMÜZÜ BUDAKTAN SAKINMAYACAĞIZ
Mahalle'nin tarihi ve doğası ile zaten kıymetli olduğunu söyleyen Baydoğan,"Biz bize emanet edileni muhafaza etmek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek mahallemize değer katacak her türlü yatırımın takipçisi olmak noktasında gözümüzü budaktan sözümüzü dudaktan sakınmayacağız.
GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE YAŞAYACAKSINIZ
Değerli mahalle sakinleri şundan emin olabilirler kendilerine bir muhtardan fazlası olmak için çok kıymetli azalarımızla birlikte onların derdi ile dertlenip sevinçleriyle neşeleneceğiz. 40 yıllık ömrümün 15 yıllık çalışma hayatımın hiçbir anında beni, başta Kendisine daha sonra aileme ve sevdiklerime, sevenlerime mahcup etmeyen Rabbim kazandığım takdirde de mahalleme mahçup etmesin inşallah. Ben ve ekibim bunun için hazırız. 31 Mart'ta değerli mahalle sakinlerinin takdir ve teveccühleri ile ipi göğüslediğimiz takdirde onlara beş yıl sonunda göğüslerini gere gere yaşadıkları bir mahalle sunmak istiyorum.
KİMSE PİŞMAN OLMAYACAK
Son olarak bize güvenip oylarını veren, mahalle konusundaki iradelerini emanet eden vatandaşlarımızın hiçbirini buna pişman etmemek gayemiz olacak, Allah nasip ederse ikinci bir beş yıl için karşılarına vaatler ile değil ilk beş yılın icraat ve hizmetleri ile çıkmak için gayret gösteren olacağız. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi bütün yurda ve tüm yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.