Bu kapsamda 24 ilin cumhuriyet başsavcısı da yeniden atandı. Niğde'de de önemli değişiklikler yaşandı. Mardin İdare Mahkemesi Başkanlığı görevini yürüten Nuri Alper Aydın, Niğde İdare Mahkemesi Başkanlığı'na getirildi.
Ayrıca Niğde İdare Mahkemesi Üyeliği'ne de yeni isimler atandı. İzmir İdare Mahkemesi Üyesi Burhan Karslı, Elazığ İdare Mahkemesi Üyesi Salih Sefa Sekni ve Sivas İdare Mahkemesi Üyesi Ercan Akyüz, Niğde İdare Mahkemesi'ne üye olarak atandılar.
Kararnameyle birlikte ülke genelinde çok sayıda hakim ve savcının görev yerlerinde değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.