Yeni yıl öncesinde alınacak güvenlik tedbirleri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen Hazırlık ve Koordinasyon Toplantısı ile ele alındı. Video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya, 81 ilin valileri, il emniyet müdürleri ve il jandarma komutanları katılım sağladı.
Toplantıya Niğde’yi temsilen Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gürol Okyar katıldı.

Toplantıda; yılbaşı gecesi ve devamında vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler, asayiş, trafik, kamu düzeni ve koordinasyon konuları detaylı şekilde değerlendirildi.
Niğde İl genelinde yürütülecek çalışmaların etkinliği ve kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı.
Niğde’de de yeni yıl süresince vatandaşların güvenli bir şekilde yılbaşı geçirebilmesi amacıyla emniyet ve jandarma ekiplerinin sahada aktif görev yapacağı belirtildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.