Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor" projesi faaliyetleri kapsamında, Niğde İl Merkezi 19 Mayıs Ortaokulu yerleşkesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi. Toplam 500 öğrenciye akran zorbalığı konusunda bilgilendirme yapıldı.
Ayrıca Anakucağı Anaokulu’nda 3-6 yaş grubundaki 90 öğrenci ile 10 öğretmene yönelik genel asayiş ve trafik kuralları hakkında bilinçlendirme çalışması gerçekleştirildi.
Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada il genelinde çeşitli eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.