NÖHÜ'lü Gençler; Birlikte Yaşa Birlikte Geliş Projesi Kapsamında Mersin’de Buluştu
"Sosyal Dayanışma Kamp Günleri 2" projesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleşen etkinliklerle gençlerin sosyal dayanışma ve toplumsal katkı bilincini artırdı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Gençlik Merkezi iş birliğiyle yürütülen "Sosyal Dayanışma Kamp Günleri 2" projesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleşen etkinliklerle gençlerin sosyal dayanışma ve toplumsal katkı bilincini artırdı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Niğde Gençlik Merkezi iş birliğinde hayata geçirilen "Birlikte Yaşa Birlikte Geliş – Sosyal Dayanışma Kamp Günleri 2" projesi, gençleri Mersin'in Erdemli ilçesinde bir araya getirdi. UNİDES kapsamında kabul edilen ve NÖHÜ Sosyal Hizmet ve Toplumsal Katkı Kulübü ile Niğde Gençlik Merkezi tarafından yürütülen proje, sosyal sorumluluk ve dayanışma kültürünü pekiştirmeyi amaçladı.
Kampa, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nden 50 öğrenci katıldı. Yoğun bir programla geçen kamp boyunca öğrenciler, takım çalışmasını güçlendiren oyunlar, sosyal hizmet farkındalığına yönelik eğitimler, doğa yürüyüşleri ve spor aktiviteleri gibi çeşitli etkinliklerde bir araya geldi. Kamp yaşamına dair uygulamalı çalışmalar ve gençlerin birlikte hazırladığı yemekler, aralarındaki dayanışma kültürünü daha da güçlendirdi.
Program, yalnızca NÖHÜ öğrencilerini değil, aynı zamanda Mersin Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerini de ağırladı. Bu katılım, iki üniversite arasında güçlü bir iş birliği ortamının oluşmasını sağladı. Farklı üniversitelerden gelen akranlarıyla tanışma fırsatı bulan gençler, hem sosyal becerilerini geliştirme hem de toplumsal katkı bilincini artırma şansı yakaladı.
Projenin temel amacı; gençleri sosyal sorumluluk duygusuyla desteklemek, farklı kültür ve disiplinlerden gelen bireylerin birlikte üretme ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak olarak belirlendi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Niğde Gençlik Merkezi yetkilileri, gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Desteği
Sedat Çağlar’dan 9. Kitap: “Mübadelenin İki Tarafı”
Kızıltan’dan Sürücülere Plaka Uyarısı
İnan: Türkiye Güçlü Liderlikle Yoluna Devam Ediyor
Ulukışla’lı Emir Güngör Okul Sporlarında Büyük Başarı Elde Etti
Yükleniyor


