Vali Cahit Çelik Gazeteciler Gününü Kutladı
Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Basın mensuplarının toplumu bilgilendirme ve şehrin gelişimine katkılarına dikkat çekti.
Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Çelik, basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirilmesinde basın mensuplarının önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
Mesajında basın mensuplarının, halkın doğru, tarafsız ve zamanında bilgiye ulaşmasını sağlayarak toplumsal bilinçlenmeye katkı sunduğunu belirten Vali Çelik, bu sorumluluğun büyük bir özveri ve fedakârlık gerektirdiğine dikkat çekti.
Niğde’de görev yapan basın mensuplarının, kamu yararını esas alan ve meslek ilkelerine bağlı bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Vali Çelik, basının şehrin gelişimi, toplumsal dayanışmanın güçlenmesi ve vatandaşların doğru bilgilendirilmesi noktasında üstlendiği rolün son derece kıymetli olduğunu ifade etti.
Zor şartlar altında, sorumluluk bilinciyle görev yapan tüm basın çalışanlarının her türlü takdiri hak ettiğini dile getiren Vali Çelik, mesajının sonunda Niğde’de ve ülke genelinde görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Desteği
Sedat Çağlar’dan 9. Kitap: “Mübadelenin İki Tarafı”
Kızıltan’dan Sürücülere Plaka Uyarısı
İnan: Türkiye Güçlü Liderlikle Yoluna Devam Ediyor
Ulukışla’lı Emir Güngör Okul Sporlarında Büyük Başarı Elde Etti
Tarih 800 Yıllık Camide Yaşıyor
Milli Kayakçı Ebru Tuncer’den Niğde’ye Çifte Gurur
Aladağlar’da Kaçak Avcılığa Ağır Ceza
Niğde Halk Eğitimi Merkezi Erasmus+ Projesiyle Uluslararası Arenada
Niğde’de Kadınlara Ücretsiz Hukuki Destek Dönemi Başladı
Yükleniyor


